Beste wensen en WinterBBQ

Aan eenieder een geweldig 2019 gewenst!

Laat ons een goeie gezondheid op de eerste plaats zetten, maar uiteraard ook veel mooie momenten met familie en vrienden, een milde winter gevolgd door een vroege lente, en voldoende plaats in ieders agenda om onze evenementen bij te kunnen wonen, want een nieuw jaar, dat betekent ook nu weer grootse plannen met onze VZW.

2018 was een topjaar voor onze jonge VZW: we werken nog aan een overzicht dat we graag met jullie willen delen, daarover weldra meer. De doelstellingen die we hadden gesteld, hebben we door jullie steun vlot gehaald en de kindjes in Togo, net als wij, zijn jullie hier erg dankbaar voor. Hartverwarmend om zoveel steun te mogen krijgen!

We willen 2019 zo mogelijk nog beter doen en we beginnen er ineens aan met een winterbarbecue. Gezellig tafelen en culinair genieten in het mooie kader van De Kalvaar!

De plaatsen zijn gegeerd en beperkt, dus rap inschrijven is de boodschap: stuur een mailtje naar Togo2050vzw@gmail.com, dan bevestigen we je deelname (zolang de voorraad beschikbare stoelen strekt)!

Bij deze nogmaals onze dank voor jullie trouwe aanwezigheid en steun, ook welkom aan de mensen die ons pas recentelijk ontdekt hebben en onze VZW willen sponsoren!

We kijken uit naar jullie komst.

Het Togo2050-team.