Winnaars van de paaseitjes verkoop, deel 2

Beste vrienden,

Het is al een hele mooie, maar erg drukke lente-zomer geweest voor jullie webmaster. Hierdoor is er een beetje (veel) vertraging in de publicaties geslopen, mea culpa… Ik werk eraan om wat meer tijd vrij te maken en jullie hier aldus sneller op de hoogte te houden.

Onze paaseitjes verkoop was ook dit jaar een groot succes en laat ons toe om de kindjes in Togo weer wat langer te kunnen ondersteunen en verdere initiatieven voor hen te ontwikkelen, waarvoor onze welgemeende dank aan jullie allemaal!

Zoals jullie reeds hebben kunnen lezen, trokken enkele onschuldige handjes in Togo de winnaars van onze paaseitjes-loterij uit een grote urn. Tony en Annita zijn de prijzen ondertussen al geruime tijd geleden gaan afleveren en we hebben er even een digitaal plaatje van getrokken om met jullie te delen.

Misschien is het bij een volgende gelegenheid wel jullie beurt om even in beeld te komen? Het is jullie van harte gegund!

Groetjes van het Togo2050 team.