Barbecue tijd, de beste tijd!

Beste vrienden, beste supporters van Togo2050,

Op zondag 29 juli organiseert onze VZW een barbecue en we hopen dat jullie er, zoals steeds, weer massaal bij zullen zijn.

We hebben contact gelegd met een kenner van het grill-gebeuren, die jullie culinair wil verwennen met heerlijke stukjes vlees, vergezeld van frisse groentjes en, uiteraard, vers brood, pastasalade en aardappeltjes!

Dit alles in de gezellige omkadering van De Kalvaar, waarbij ook de kleinsten zich geen moment zullen vervelen, want ze zullen als eersten de geheel nieuwe speelhoek kunnen verkennen: maar liefst 2 springkastelen, een staketsel met glijbanen en een brug werden geïntegreerd in de omgeving, en ook kleinere speeltuigen voor de jongsten, zorgen voor uren spelplezier!

En ook de immer jonge “ouderen” zullen hun gading vinden aan de petanque baan, die schreeuwt om een eerste Petanque-Master! (Ik voel mezelf geroepen, zowaar wanneer ik dit schrijf ;-))

Inschrijven voor de barbecue kan in De Kalvaar of via mail op info@dekalvaar.be

Wat houdt dit alles in?

Wel, voor 20€ per persoon, voorzien we ieder met 4 lekkere stukken vlees en veel frisse, verse groentjes en sauzen. Drankjes zijn apart te betalen aan, zoals steeds, democratische prijzen.

En uiteraard gaat de opbrengst ook deze keer weer integraal naar onze kleine schatjes-van-patatjes in Togo!

Uit onzer aller naam, tot heel weldra,

Het Togo2050 team.