Door de ogen van Tim Trullemans: Kaas- en wijnavond 2017

Het is dan wel al bijna anderhalve maand geleden, dan nog weet ik het als de dag van gisteren.

15 december 2017, een prachtige avond voor de doorstart van onze VZW onder de nieuwe naam “Togo2050”. De kaas- en wijnavond is het eerste event van de VZW en is dus het begin van een nieuw avontuur, dit doen we echter niet alleen, want op 15 december waren er maar liefst 130 mensen afgezakt die hun steentje wilden bijdragen.

Onder de aanwezigen ook 2 politici, met name Herman De Croo en Michel Casteur. We zouden willen benadrukken dat onze VZW niet politiek getint is, maar wel willen we hen beiden van harte bedanken voor hun warm hart die zij toonden met hun aanwezigheid.

De kaas- en wijnavond bestond uit een buffet waar je kon kiezen uit een uitgebreid assortiment van verschillende kazen, charcuterie en brood.

De aanwezigen mochten 2 keer langskomen voor het buffet en hadden zoals te zien op voorgaande foto’s de keuze uit een heerlijk en gevarieerd buffet.

Na het eten volgde de speech waarin Eric en Tony uitleg gaven over de overgang van “A Future For Togo” naar “Togo2050”. Hierbij bedankten ze de aanwezigen alsook enkele personen die zich inzetten voor de VZW.

Nog even toevoegen dat indien er over de overgang (nog) vragen zijn, u steeds terecht kan bij 1 van onze bestuursleden of trouwe vrijwilligers die terug te vinden zijn op onze website (-> https://togo2050vzw.com/mederwerkers-belgie/) of via mail: togo2050vzw@gmail.com

Na de speech was het uiteraard tijd voor het dessertenbuffet. Hier heb ik echter niet van kunnen genieten, maar ik heb gehoord dat ze zeer lekker waren.

Bij het binnenkomen ontving ieder groepje een kaartje waarop ze hun naam en e-mailadres mochten neerpennen. Daaruit werden later die avond, door een onschuldige hand, 3 kaartjes getrokken, de winnaars ontvingen elk een mand gevuld met varia, waarvoor proficiat! Helaas is daar geen beeldmateriaal van want ik moest de prijzen zelf overhandigen en daardoor kon ik dus geen foto’s maken van deze gebeurtenis.

Nadien ging het feest verder, de tombola verliep vlot en alle kaartjes waren al snel verkocht. Het was gezellig en plots was het middernacht. Jullie denken nu waarschijnlijk: “Wat is er zo speciaal aan middernacht?”

Niets eigenlijk, maar op die dag voor mij wel, want ik werd 23 jaar geleden op 16 december geboren, wat dus een extra reden gaf om te feesten. Bedankt aan alle aanwezigen om die nacht speciaal te maken. Het is namelijk niet elke dag zo dat er een hele zaal voor jou zingt, toch niet bij mij.

Nadat het gros van het volk weg begon te gaan, zijn we met het bestuur en de vrijwilligers bij elkaar gaan zitten en hebben we nog goed gelachen. Aan de tafel zaten Eric De Bisschop (voorzitter); Lindy Wellekens (ondervoorzitster), enkele bestuursleden: Tony Goedbloed en Didier Cappelle en nog enkele vrijwilligers: Eric Trullemans, Lieve Van Laethem, Kenneth Tronquo en mezelf. Hier zijn we blijven zitten tot de laatsten met de taxi huiswaarts vertrokken waren. Na het opruimen van de zaal was het dan ook voor ons tijd om te gaan slapen.

Hierna nog enkele sfeerbeelden:

Bedankt voor jullie talrijke aanwezigheid en hopelijk tot binnenkort!

Tim.

 

Bedankt voor het fijne verslag, Tim!